My Image

Mă bucur că vrei să câștigi un venit suplimentar, în timpul tău liber, că vrei să ai mai mult timp pentru tine și familia ta, că ești în căutarea unui vehicul care să te ducă către libertatea ta financiară ! Aici ai acest vehicul ! Citește, te rog, în continuare și află cum poți câștiga un venit rezidual !


Mi-a plăcut spiritul antreprenorial de mic. Atunci când în 1990 s-a inițiat privitaziarea fabricilor de stat prin metoda MEBO, deja făceam planuri de preluare cu certificatele părinților mei și mă și vedeam milionar. Planuri de puști visător. În facultate, pentru că făceam facultatea cu taxă, pe lângă bursa pe care o luam, am căutat mereu să mai fac ceva bani, și de cele mai multe ori, mi-a ieșit. Așa am venit în contact cu oportunitatea în care activez acum. Atunci am fost entuziast, pe bună dreptate. Eram convins că voi răsturna lumea cu succesul meu, așa de mult îmi doream să meargă. N-am făcut mare lucru. Nu știam atunci că îmi era frică de eșec, îmi era frică să nu par penibil în ochii prietenilor și colegilor, mai ales că metodele de promovare sugerate nu erau tocmai profesioniste. Și nu înțelesesem pe deplin ce este această oportunitate...

Apoi am intrat în mediul corporatist, printr-o întâmplare, și am uitat o vreme de afacere. Însă când am realizat că va veni o vreme de retragere din farma, am început să caut o sursă de venit rezidual. Afacerile clasice, am constat, presupun o investiție inițială de câteva mii de euro....Pe care nu-i aveam, pe care riscam să-i pierd. Apoi am aflat statisticile care spuneau că în primul an jumătate din afaceri dau faliment...
Așa mi-am amintit de afacerea mea pusă pe hold, pe așteptare. Și am început să o reevaluez. Mai cu atenție de data aceasta, cu mai multă încredere și mult mai profesionist.    

Ceea ce îți voi spune este că vei putea avea o afacere proprie, de tip franciză, cu o francțiune din costurile francizelor clasice, deci nu vei risca mii de euro. Vei fi sprijint/ă, prin intermediul meu și al altor oameni mult mai experimentați din echipă, ceea ce înseamnă că șansele de a prospera în afacere sunt mari. Nu vei avea costurile operaționale din afacerile clasice, dar vei  beneficia de sistemul afacerii care te instruiește pentru a avea succes în afacerea ta, dar și în viața personală. Vei lucra cu compania care a inventat acest sistem în 1934. Vei avea produse excepționale care îți vor genera bonusuri importante.

Tu vei putea face recomandarea afacerii și a produselor ei în timpul tău liber și vei putea decide :
​​​​​​​
-cât de mult vrei să faci asta,
-în ce ore ale zilei, cu ce oameni vei dori să-ți construiești succesul,
-cât de sus este cerul tău, obiectivul tău, care sunt obiectivele, visele tale,

-ai un potențial uriaș de câștig,

-poți să-ți îmbunătațești stilul de viață,

-vei putea să contribui către societate cu plus valoare,

-vei avea ocazia să călătorești,

-vei putea cere ajutor de la mine și de la echipa mea.


Ce nu vei fi obligat/obligată să faci este :

-să investești sume exorbitante,

-să devii un comis voiajor,

-să-ți transformi casa în depozit,

-să ai grija angajaților,

-să muncești ca un rob pentru alții,

-să te stresezi,

-să-ți agasezi familia și prietenii cu propunerile tale

-să propsectezi la serviciu, la petreceri, în autobuz sau la întâlnirile familiei tale.

Dacă vrei să ai mai mult timp pentru tine și familia ta, ai aici un vehicul pentru asta ! Mai ales dacă ești într-o afacere clasică și știi, din exercițiul personal, cum e să plătești impozite pentru salariile angajaților, impozit pe profit, cum e să cauți clienți, cum e să achiți spațiile și leasing-urile la echipamente. Vei putea să mergi la fiecare serbare a copiilor, să îți practici hobby-urile etc. Și vei putea învăța mai mulți oameni să își urmeze visele. 

Pentru că, vezi tu, afacerea acesta îți oferă toate instrumentele necesare, tu doar trebuie doar să le folosești.

Află mai multe vizualizând video-ul apăsând butonul de Facebook Messenger !

My Image

Dacă îți cauți afacerea,  contactează-mă !

Lucrează cu mine !