My Image

Mă bucur că vrei să câștigi un venit suplimentar, în timpul tău liber, că vrei să ai mai mult timp pentru tine și familia ta, că ești în căutarea unui vehicul care să te ducă către libertatea ta financiară, în timpul tău liber ! Pentru că aici ai poți toate astea ! Citește, te rog, în continuare și află cum !


Mi-a plăcut spiritul antreprenorial de mic. Atunci când în 1990 s-a inițiat privitaziarea fabricilor de stat prin metoda MEBO, deja făceam planuri de preluare cu certificatele părinților mei și mă și vedeam milionar. Planuri de puști visător. În facultate, pentru că făceam facultatea cu taxă, pe lângă bursa pe care o luam, am căutat mereu să mai fac ceva bani, și de cele mai multe ori, mi-a ieșit. Așa am venit în contact cu oportunitatea în care activez acum. Atunci am fost entuziast, pe bună dreptate. Eram convins că voi răsturna lumea cu succesul meu, așa de mult îmi doream să meargă. N-am făcut mare lucru. Nu știam atunci că îmi era frică de eșec, îmi era frică să nu par penibil în ochii prietenilor și colegilor, mai ales că metodele de promovare sugerate nu erau tocmai profesioniste. Și nu înțelesesem pe deplin ce este această oportunitate...

Apoi am intrat în mediul corporatist, printr-o întâmplare, și am uitat o vreme de afacere. Însă când am realizat că va veni o vreme de retragere din farma, am început să caut o sursă de venit rezidual. Afacerile clasice, am constat, presupun o investiție inițială de câteva mii de euro....Pe care nu-i aveam, pe care riscam să-i pierd. Apoi am aflat statisticile care spuneau că în primul an jumătate din afaceri dau faliment...
Așa mi-am amintit de afacerea mea pusă pe hold, pe așteptare. Și am început să o reevaluez. Mai cu atenție de data aceasta, cu mai multă încredere și mult mai profesionist.    

Ceea ce îți voi spune este că vei putea avea o afacere proprie, de tip franciză, cu o francțiune din costurile francizelor clasice, deci nu vei risca mii de euro. Vei fi sprijint/ă, prin intermediul meu și al altor oameni mult mai experimentați din echipă, ceea ce înseamnă că șansele de a prospera în afacere sunt mari. Și oricum, nu vei risca economiile tale de o viață. Nu vei avea costurile operaționale sau cele ale instruirilor din afacerile clasice, dar vei  beneficia de sistemul care te instruiește pentru a avea succes în afaceri, și cu siguranța aceste cunoștințe îți vor folosi și în viața personală. Partea aceasta de pregătire continuă este extrem de importantă pentr orice afacere, și asta ți-o poate spune orice proprietar de afacere de succes. Însă are niște costuri care sunt preluate în parte, de companie. 

Tu vei putea face recomandarea în timpul tău liber și vei putea decide :
​​​​​​​
-cât de mult vrei să faci asta,
-în ce ore ale zilei, cu ce oameni vei dori să-ți construiești succesul,
-cât de sus este cerul tău, obiectivul tău, care sunt obiectivele, visele tale.


Ce nu vei fi obligat/obligată să faci este :

-să devii un comis voiajor,

-să muncești ca un rob pentru alții,

-să-ți agasezi familia și prietenii cu propunerile tale

-să propsectezi la serviciu, la petreceri, în autobuz sau la întâlnirile familiei tale.

Vom lucra împreună cu produse de top, unele invenții și cap de serie în domeniul lor, a căror calitate este proverbială. Nu te vor pune în dificultate niciodată, ba îți vor face mai ușoară recomandarea și succesul tău financiar. Aceste produse adresându-se unor necesități zilnice, deci vei avea piață pentru ele. Cum spuneam, vei beneficia de experiența a peste 60 de ani, timp în care s-a dezvoltat un sistem de afaceri care funcționează și pe care tu doar trebuie să-l aplici. 

Dacă vrei să ai mai mult timp pentru tine și familia ta, ai aici un vehicul pentru asta ! Mai ales dacă ești într-o afacere clasică și știi, din exercițiul personal, cum e să plătești impozite pentru salariile angajaților, impozit pe profit, cum e să cauți clienți, cum e să achiți spațiile și leasing-urile la echipamente. Te felicit că ai puterea să continui și să mergi mai departe pentru că tu știi ce costuri, ce stres, ce riscuri presupune o afacere clasică și continui să întruchipezi spiritul antreprenorial. Această afacere îți poate aduce mai mult timp pentru tine și familia ta fără să renunți la ceea ce faci acum. Vei putea să mergi la fiecare serbare a copiilor, să îți practici hobby-urile etc. Vei putea  educa mai mulți oameni, și vei putea să îi faci pe aceștia să evolueze. Tot ceea ce trebuie să faci este, din nou, să aplici sistemul.

​​​​​​​
Pentru că, vezi tu, sistemul acesta de instruire se poate aplică nu doar în business, ci și în viața personală și în dezvoltarea ta și astfel,împreună avem șanse să fim mai sănătoși, dar și mai prosperi.

Află mai multe descărcând Ebook-ul!

My Image

Dacă îți cauți afacerea,  contacteaza-mă !

Lucrează cu mine